Sănătate de la natură – descoperă adevărata miere de albine

În prezent, viața se derulează pe „repede înainte”, pare că timpul se comprimă, ni se pare că nu mai avem timp de nimic; mâncăm mai puţin şi pe fugă, dormim mai puţin şi, uneori, iubim mai puţin…

Dar, indiferent de cât de ocupați am fi, sănătatea a fost întotdeauna una dintre cele mai importante priorităţi ale omului.

Suntem bombardați zilnic de reclame care mai de care mai pompoase, care ne promit „marea cu sa
rea” în ceea ce priveşte sănătatea. Pastile şi creme miraculoase, frumos ambalate, dar… de cele mai multe ori artificiale.

Consider că este o nevoie primordială să ştim ce consumăm. Cu toţii ne dorim „mens sana in corpore sano” pentru noi şi cei din jurul nostru.

Natura, în diferitele ei forme de manifestare (floră sau faună) ne oferă soluţii infinite de a ne menţine sănătatea, atât interioară, cât şi exterioară.

Mierea, consumată atât simplă, cât şi în combinaţii cu fructe sau plante, este una dintre minunile naturii.

Nu mai este o necunoscută faptul că sunt dovedite ştiinţific beneficiile produselor stupului asupra organismului uman. Mierea conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi enzime care îi oferă o valoare terapeutică foarte mare. Vindecă rănile, stimulează imunitatea şi reglează activitatea glandelor endocrine, fiind un produs cu nenumărate indicaţii terapeutice.

Am descoperit cu mare drag produsele oferite de magazinul online Miere Sabadus, după ce am tot testat diferite produse, niciunul dintre acestea nereuşind să îmi îndeplinească toate dorinţele. Chiar dacă pare bizar, mierea este un aliment care se poate falsifica. Din dorinţa de îmbogăţire rapidă, mulţi aşa zişi producători fierb mierea, aceasta pierzându-şi proprietăţile, nu plimba albinele, le ţin într-un loc hrănindu-le cu hrană artificială. Este important să ştim că mierea 100% naturală se cristalizează! Cea din magazin, de o culoare galben-aurie precum cosiţele Ilenei Cosânzeana, în cea mai mare parte este doar o păcăleală frumos ambalată, un produs de marketing.

Sub sloganul „Vrem să oferim tuturor clienţilor ceea ce n-am găsit noi la început: calitate şi încredere”, magazinul online ne prezintă o gamă foarte diversificată de produse obţinute de la stup.

Interfaţa este foarte prietenoasă, optimizată pentru toate dispozitivele inteligente (tabletă, smartphone), uşor de navigat şi de găsit produsul dorit (putându-se selecta categoria, preţul şi gramajul). Livrarea este la domiciliu, plata în cont bancar sau PayPal şi, important, producătorul îşi asumă răspunderea pentru integritatea livrării produselor, asigurând înlocuirea produsului care nu a ajuns în condiţii optime la destinaţie. Aşadar, încă o (mare bilă albă). Ce să mai… perfecţiunea deja este definită.

Nu aş schimba nimic la magazinul on line, este perfect şi pentru cei mai puţin iniţiaţi în tainele calculatorului sau internetului. Poate aş mai adăuga o categorie cu pachete promoţionale sau reduceri.

Declar că sunt fanul energizantului natural, el chiar îmi dă aaaaripi şi am energie chiar şi după o zi istovitoare. Conţine miere, polen şi propolis, reuşind cu succes să înlăture oboseala, stresul şi creşte imunitatea în mod natural.

energizand-din-miere-sabadus

Propolisul, prezentat sub formă de tinctură de propolis are efecte antiseptice, antibiotice, antifungice și antivirale de excepție, fiind considerat cel mai puternic antibiotic natural.

propolis-cu-alcool-sabadus-cat

După cum vă spuneam la început, mierea se găseşte nu numai simplă, dar şi în combinaţii cu fructe sau plate.

Cătina este una dintre fructele care, în combinaţie cu mierea, ne oferă o „bombă” de vitamine. Cătina tratează alergiile, astenia, anemia, reumatismul, hipertensiunea arterială, hepatita cronică, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infecţiile oculare şi lista poate continua. Siropul de cătină poate fi consumat ca atare, cu lămâie sau pus în ceai.

dsc-0091m-jpg_4S5R4

Filosofia impusă de această afacere de familie este „Calitate, Corectitudine şi Punctualitate”. Şi credeţi-mă pe cuvânt că o respectă cu sfinţenie.

Sunt valorile de bază pentru un brand din ce în ce mai consolidat. O spune multitudinea de clienţi mulţumiţi, nu numai eu.

 

Începeți prin a avea grijă de voi, de sănătatea voastră și a copiilor voștri, dar și de bugetul vostru.

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește sănătatea trupească, dar şi sufletească.

Suntem ceea ce gândim, dar, mai ales, suntem ceea ce mâncăm!

Împreună pentru o viață mai bună…  cropped-logo-mieresabadus1

Reclame

Un gând despre ”Sănătate de la natură – descoperă adevărata miere de albine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s