Gogoșari în oțet

Se aleg gogoșari mari, frumoși, proaspeți și se spală. Se lasă să se scurgă bine.

Se face amestecul de oțet și apă – la 1 litru oțet se adaugă 2 litri de apă, o lingură de sare mare,boabe de piper și de muștar 1 lingură de miere sau zahăr și 1 pahar de ulei. Se pune la fiert acest amestec .

Se înțeapă gogoșarii cu o furculiță, se pun în borcane unde se mai adaugă frunze de vișin, foi de dafin, apoi se toarnă oțetul rece.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s