Saleuri(sărățele)

Ingrediente:

  • 200 gr.margarină sau unt
  • 200 gr.faină
  • 200 gr.brânză
  • 1 ou

Se amestecă margarina sau untul cu brânza rasă – brânză care trebuie să fie tare, se adaugă făina și se frământă până când se obține un aluat omogen, ușor lipicios. Se formează o bilă și se lasă la rece, de preferabil până a doua zi.

Se întinde o foaie potrivit de groasă, se unge cu ou, se presară puțină brânză apoi se taie fâșii late. Se coc în cuptorul încins circa 10 minute.

Se pot folosi și diverse semințe, eu am folosit chimen, semințe de mac, susan.

Poftă bună!

saleuri

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s