Cornuleţe cu marmeladă

Ingrediente:

  • 150 ml. ulei
  • 300ml apă minerală
  • 250 gr.margarină
  • 5 ml.oţet
  • 700 gr. făină
  • 1 praf de sare

Margarina care este la temperatura camerei se omogenizează foarte bine cu uleiul, sarea, apa minerală şi oţetul.

După ce s-au amestecat foarte bine se adaugă faina şi se frământă foarte bine.

Se lasă la rece cel puţin o oră.

Se rupe o bucata din cocă şi se întinde o foaie de formă rotundă care se taie în dreptunghi, apoi se pun bucăţele de marmelada pe fiecare. Se rulează de la bază spre vârf.

Se aşează într+o tavă în care am pus o folie de copt, apoi se dau la cuptor circa 15-20 minute.

Imediat după ce le scoatem din cuptor se dau prin zahăr pudră.cornulete 1        cornulete

Poftă bună!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s