Ruladă de pișcoturi cu cremă de brânză

Ingrediente:

pișcoturi (eu am folosit 56 in total)

400 gr. brânză proaspătă

100 ml. frișcă

compot de cireșe galbene

100gr. zahăr pudră

Pentru a însiropa pițin pișcoturile eu am folosit compot de cireșe galbene făcut în casă, dar fiecare poate folosi ce compot dorește.

Se însiropează foarte putin fiecare pișcot și se așează unul lângă altul pe o bucată de folie de plastic.Se pun pe două rânduri.rulada

Se freacă smântâna pentru frișcă împreună cu zahărul pudră până se întărește foarte bine, se pot adăuga și câteva picături de zeamă de lămâie. Se amestecă apoi cu brânza dulce care trebuie să fie foarte bine scursă.

Se întinde compoziția de brânză și frișcă peste pișcoturi, apoi se adauga cireșele din compot.rulada piscoturi

Se rulează cu ajutorul foliei de plastic și se lasă la frigider câteva ore sau până a doua zi. Optional se decorează cu ciocolată topită.

 

Poftă bună!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s