Pierduți în junglă

Ești un gamer împătimit? Nu poți să te desprinzi de ecranul calculatorului? Nu de puține ori se întâmplă să vorbesc ceva cu soțul și să îmi răspundă ”da,da vin imediat, mai am o tură și termin”. La început îmi erau aproape de neînțeles aceste jocuri pe calculator și de multe ori ziceam că e o mare pierdere de timp statul în fața monitorului la nu știu ce jocuri. Nu spun că acum aș întelege, dar a mai scăzut interesul față de jocuri și am cu cine să mă înțeleg și eu prin casă.

Pornind de la ideea filmului Jumanji: Aventură în junglăsoțul m-a provocat la o poveste incitantă și plină de suspans. Cum ne descurcăm dacă am fi captivi în junglă? Cum facem față unei situații limită? Din punctul meu de vedere a fi captiv în junglă este o situație limită.

Ești asaltat la fiecare pas de nenumărate insecte și animale care mai de care mai fioroase sau veninoase. Cu fuga, cu urcatul în copaci sau cu un foc îmi imaginez cum scap de tot răul din junglă. Dar nu este chiar așa ușor. Aici trăiește un grup de oameni care nu au mai văzut alți oameni, mai ales cu pielea albă, nu știu ce sunt telefoanele, hainele, focul. Acum vine marea provocare. Cum scăpăm de ei? Avem norocul că nu sunt canibali, dar totuși? Ei sunt ”fascinați de culoarea pielii noastre și mai ales a părului roșcat natural. Ne analizează pe toate părțile și intr-un final reușim să scăpăm de ei pentru că am dat fiecăruia câte o șuviță de păr roșcat și făcându-i într-un fel să înțeleagă faptul că dacă o poartă mereu cu ei vor avea și ei părul de culoarea respectivă. În geanta pe care o purtam aveam și niște frunze de nuc (nu întrebați de ce le am:) pe care le-am dat convingându-i să se spele cu ele pe cap pentru a deveni roșcați. Și așa am scăpat de ce era mai greu. Nu știu cum dar am reușit. Poate mi-a fost de folos că ”în viața reală” am făcut niște cursuri de comunicare verbală și gestuală.Poster CC.indd

Acum după ce am depășit toate obstacolele mai rămâne să găsim calea spre casă. Știam că trebuie să ne îndreptăm spre nord până ajungem la niște statui din piatră și să stam acolo până când este solstițiul de vară. Trebuia să ne grăbim pentru că mai aveam la dispozitie doar două zile. În acel moment razele soarelui formau împreună cu acele statui un fel de poartă spre universul nostru prin care trebuia să trecem pentru a nu rămâne blocați în junglă pentru încă 40 de ani, pentru că acea poartă se deschidea doar o dată la 40 de ani deși ea se forma în fiecare an la solstițiul de vară. Am reușit să ajungem la timp și am trecut prin acea poartă și iată-ne ajunși înapoi în timpurile noastre.

Și uite așa am petrecut o după amiază de duminică liniștită în care ne-am imaginat că suntem captivi în junglă.

Și pentru că mi s-a deschis ”pofta” de aventură vom profita de ocazia lansării în cinema pe data de 29 decembrie 2017 a filmului Jumanji: Aventură în junglă . Este un film pentru întreaga familie ce merită văzut mai ales că din distribuție fac parte actori precum Jack Black, Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart.

***Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017***

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s