Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

Când este însărcinată, o femeie aude tot felul de informații mai mult sau mai puțin adevărate de spre această perioadă. Pe tot parcursul sarcinii citește tot felul de informații din diferite cărți din domeniu, dar parcă nu îi convine niciuna. Cu cât citește mai mult, parcă are impresia că nu știe nimic și că îi este din ce în ce mai frică de ceea ce urmează să se întâmple.

Cu toate că această perioadă are și fazele ei mai puțin plăcute, în general perioada sarcinii este una deosebit de frumoasă atunci când o femeie are o sclipire aparte în priviri și radiază de fericire.

Este perioada în care își caută haine, își mărește garderoba. Se știe că mersul la cumpărături, mai ales  de haine este cea mai bună terapie pentru o femeie. Și acum nu mai contează că hainele sunt cu câteva numere mai mari.

Pentru cele care preferă cumpărăturile online își pot alege dintr-o gamă foarte variată cele mai frumoase haine de gravidă din magazinul online hotmama.ro. Aici își pot găsi tot ce le trebuie de la lenjerie intimă, pijamale, rochii și haine pentru alăptare.fără titlu

Dacă ar fi să pun la cale o colaborare cu un partener SuperBlog ca să promovăm magazinul online Hotmama.ro cred că acela ar fi Nimicuri fantezii – Cornelia Crina Popa. Îmi place stilul ei de a scrie și are o mulțime de teme abordate pe blogul ei. Cred că ar fi o colaborare bună, iar cei de la Hotmama ar fi foarte mulțumiți.

În cazul celor care primesc bonuri valorice am văzut că în plicul cu bonuri pe care îl primesc în fiecare lună sunt diverse reclame sau oferte la diferite magazine cu articole cosmetice sau alt fel de articole. Această idee ar fi bună din punctul meu de vedere pentru a promova și magazinul online Hotmama.

Un alt mijloc de promovare ar fi prin intermediul unor pliante care să se găsească în diferite cabinete medicale sau în sălile unde se face gimnastică pentru gravide. Aici cred că ar fi putin mai greu ,dar merită încercat. Dar cea mai sigură promovare ar fi în mediul online pentru că în zilele noastre internetul are un rol foarte important în viața noastră.

***Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017***

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s