M-am decis – raman tot la BMW

    Am fost atrasa de când eram mica masinile, piesele de constuit, camioanele, macaralele. Poate si din cauza ca am avut numai papusi sau alte jucarii ”specifice” unei fetite sau pentru ca nu am avut un frate de la care sa iau aceste jucarii. Cu timpul am ramas atrasa de masini, dar nu sunt chiar asa de impatimita incat sa particip la expozitii, competitii sau diverse alte activitati. Imi place sa le admir pe strada sau la televizor in emisiunile de profil.

     In zilele noastre când toti isi ”permit” o masina si toti cred ca a avea o masina este floare la ureche gasim si foarte multe oferte care mai de care mai atragatoare, doar- doar o veni vreun cumparator.exclusivOEM_patrat-300x300[1].jpg

     Cu toate astea nu e chiar atat de usor precum pare. Pentru a merge, o masina are nevoie de foarte multe, nu este vorba doar despre faptul ca te urci in masina, bagi cheia in contact si ai plecat. Nu, o masina are nevoie de ingrijire ca sa nu iti faci probleme ca o sa ramai cu ea pe marginea drumului cu nu stiu ce avarii. Si daca nu ai o masina in stare buna de functionare si care sa corespunda cu cerintele impuse mai bine nu mai pleci de acasa doar de dragul ca ai masina.

      Noi suntem o familie careia i place sa calatoreasca foarte mult atat la munte, la mare sau in circuite prin tara. Ne place sa ne luam strictul necesar si sa plecam cu masina la plimbare. Si pentru ca suntem mai mult decat pasionati de calatorii, de turism in general, ne-am luat si o masina parca facuta pentru asa ceva  BMW Seria 3 Gran Turismo.

          Inainte de fiecare plecare la drum indiferent daca este mai lunga sau mai scurta masina trebuie supusa unui minim de revizii, de verificat consumabilele, sistemul de ilumimare, de franare, etc… Si pentru a nu avea niciodata probleme intotdeauna trebuie sa folosim piese originate, in cazul nostru piese originale BMW.  , potrivite pentru fiecare tip de masina si care sa corespunda nevoilor unei bune functionari. De obicei, noi avem mentalitatea ca merge si asa, cu o piesa uzata pana la refuz, cu o semnalizare care poate nu functioneaza corespunzator. de aceea pot spune ca suntem pe locuri ”fruntase” in ceea ce priveste numarul de evenimente neplacute pe sosea. Vizitând si alte tari fie cu masina fie cu avionul nu am vazut sa fie prezentate atat de multe stiri in care sa fie implicate atat de multe masini ca la noi. Nu stiu când ne vom invata si noi lectia ca trebuie sa avem siguranta intr-o masina.

           Este foarte important sa alegem piesele de schimb de la vanzatorii autorizati si cu atat mai mult sa ducem masina intr-un service autorizat. Pentru orice tip de BMW gasim tot ce ne trebuie pe eXclusiv OEM. Piese de BMW de la eXclusiv OEM   sunt de cea mai buna calitate si ofera fiecarei masini in parte o buna functionalitate.

        Din punctul meu de vedere, o masina nu trebuie dusa la un service autorizat doar când expira vreo revizie sau si mai rau când nu o mai urnesti de pe loc. La fel cum noi ne ducem periodic la controale de rutina pentru a preveni vreo boala asa trebuie sa facem si cu masina. Poate este un punct de vedere gresit, dar asta este parerea mea. Atunci când esti la volan ai o dubla responsabilitate, atat asupra vietii tale cat si a celor care sunt in alte masini. Trebuie tinut cont ca atunci când se înlocuiesc consumabilele neaparat sa se foloseasca cele de cea mai buna calitate si specifice fiecarui tip de masina. Uleiul original BMW de la eXclusiv OEM este de cea mai buna calitate. Accesoriile originale BMW ii fac pe pasagerii acestei masini sa se bucure de un confort sporit indiferent de locul ocupat. BMW Seria 3 Gran Turismo se află întotdeauna cu un pas înainte si atrage toate privirile.

       Atunci când o masina functioneaza la parametrii optimi si nu se inregistreaza nici un fel de probleme in trafic parca si calatoria este altfel.

Conduci o masina buna, ai grija de tine, ai grija de altii!

 

***Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018***

Lasă un comentariu